با حضور اولياء نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس شوراي اسلامي مشكلات بخش مركزي شهرستان يزد بررسي شد.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري يزد ، در جلسه اي كه با حضور نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس شوراي اسلامي ، فرماندار يزد ، بخشدار مركزي يزد و مسئولين سازمانها و ادارات شهرستان در محل فرمانداري تشكيل شد ، در مورد مشكلات بخش مركزي شهرستان يزد بحث و تبادل نظر شد.
اولياء از همه مديران دستگاههاي مختلف خواست كه تمام امكانات خود را به كار گيرند تا مشكلات مختلف مردم به زودي مرتفع گردد.
نماينده مردم يزد و صدوق با بيان اينكه در بخش مركزي يزد جمعيتي حدود 65 تا 70 هزار نفر زندگي ميكنند، خاطرنشان كرد: اين افراد شامل افراد بومي، اتباع بيگانه، مهمانان و مهاجران است، از اينرو ممكن است كار بخشداري با برخي پيچيدگيها مواجه باشد.
سيفي در ادامه اين جلسه با بيان اين مطلب كه بايد به روستاها نگاه ويژه اي داشته باشيم از دهياران بخش مركزي تشكر نمود و تأكيد كرد بايد مشكلات مردم روستا را بررسي و هر چه سريعتر در جهت مرتفع نمودن آنها اقدام نمود.
فرماندار يزد افزود: با توجه به بودجه سال جاري كه نگاه خوبي به روستاها شده است و خواستار برنامه ريزي براي صرف اين بودجه در پروژه هاي مهم و مورد نياز شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 08,فوریه,2025